POSLE PRIMLJENOG GOLA: Orlići proradili, Srbija u četvrtfinalu EP!

Fudbalska selekcija Srbije do 17 godina, plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva na Kipru. Oni su večeras savladali selekciju domaćina sa 3:1. Nakon primljenog gola, zaigrali mnogo bolje i nagradili se drugim trijumfom.

Orlići su u prvih 30 minuta potpuno dominirali. I po posedu i po šutevima. Ali nisu uspeli da steknu početnu prednost. Kiprani koji su do tada bili u podređenom položaju, to su kaznili.

Poveli pogotkom Joanua u 34. minutu. Izabranici Jovana Damnjanovića stigli su do izjednačenja taman pred poluvreme. Cvetković je bio strelac u poslednjim sekundama prvog dela na asistenciju Rankovića.

U drugom delu, naš tim je potpuno preokrenuo. Cvetković je posle gola asistirao Stojanoviću za 2:1 u 53. minutu. Naš tim je stigao i do dva gola prednosti.

Vasilije Kostov povećao je na 3:1 u 63. minutu.

Pomenuti pogodak iz 63. minuta bio je i poslednji na meču.

Češka je danas savladala Ukrajinu 3:1 pa će Srbija protiv ovog rivala odlučivati ko sa prve pozicije ide u četvrtfinale. Taj duel igramo 26. maja od 19:30. Ukrštamo se sa grupom B gde su Hrvatska, Danska, Austrija i Vels.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DA OBNOVIMO GRADIVO: Da li je počela Olimpijada ili Olimpijske igre?

Večeras je u toku ceremonija svečanog otvaranja 33. modernih letnjih Olimpijskih igara, koje se održavaju u Parizu. Upravo tako...

POVEZANE OBJAVE