NIŠTA OD GRČKOG FINALA: Real ubedljivom pobedom nad Olimpijakosom došao na korak do odbrane trona!


EURO 2024: Rumunjska- Ukrajina | Belgija- Slovačka | Austrija- Francuska ↓↓↓


Košarkaši madridskog Reala plasirali su se u finale Evrolige ubedljivim izdanjem protiv Olimpijakosa na F4 u Berlinu. Kraljevski klub je slavio sa 87-76 i došao do šanse za odbranu titule.

Real je već na kraju prve četvrtine vodio sa neverovatnih 18 poena razlike, dok je tokom prvog poluvremena imao i +25. Do kraja je rutiski sačuvao prednost, a crveno-beli su uspeli samo da malo ublaže poraz.

Najefikasniji u pobedi bio je Džanan Musa sa 20 poena, uz 3 skoka i 2 asistencije. Još jedan bek iz našeg regiona Mario Hezonja istakao se u pobedi sa 12 poena i 6 skokova, dok je francuski centarski dvojac Poarje i Jabusele zabeležio po 11 poena.

U poraženom timu je Alek Peters zabeležio dabl-dabl učinak sa 23 poena i 10 skokova, Šakil Mekisik upisao je 17, a Najdžel Vilijams-Gos, bivši igrač Reala – 15 poena, 4 skoka i 3 završna dodavanja.

Nikola Milutinov za 10 minuta na parketu nije uspeo da se upiše u listu strelaca, zabeleživši samo dve asistencije. Filip Petrušev je igrao samo nepunih osam minuta i za to vreme postigao 5 poena.

Protivnik Realu u odbrani trona biće Panatinaikos, koji je ranije savladao Fenerbahče, koji će u duelu sa Olimpijakosom rešiti pitanje trećeplasiranog tima u Evropi.


EURO 2024: Turska- Gruzija | Portugal- Češka ↓↓↓


Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić: Mislim da sam najbolji igrač ovog tima

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od Engleske rezultatom 1:0 u utakmici prvog kola Grupe C na Evropskom prvenstvu. Kapiten Srbije...

POVEZANE OBJAVE