Zajedno pravimo razliku – skeniraj, pomozi!

Skeniraj. Pomozi.

Kratka i jasna poruka koja je osvanula širom Srbije i pozvala sve građane da još jednom pokažemo humanost i solidarnost.

Meridian fondacija još jednom je prepoznala heroje kojima je potrebno malo pomoći, a naše malo – njima je mnogo. Uz želju za pomoći, rodila se i inicijativa da se svi građani pozovu da se ujedinimo i da zajedno pomognemo mamama i bebama.

Kako se vi možete uključiti u akciju? Jednostavno je, pred vama se nalazi „srce“ kao simbol ljubavi koja je glavni pokretač svake humane misije, dovoljno je samo da ga „skenirate“ i za svaku vašu prijavu – Meridian fondacija donira određena sredstva za porodilišta u Srbiji, tačnije Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu i Subotici.

Poruka je jasna – vi skenirate, Meridian fondacija donira.

Osim toga, možete se uključiti u akciju i direktnom donacijom, a svaki vaš korak, bez obzira na veličinu, će imati direktan i pozitivan uticaj na zdravlje i blagostanje novorođenčadi i njihovih porodica.

Vaša podrška je ključna za uspeh ove akcije.

Zajedno pravimo razliku. Pomozimo da svako dete ima siguran početak u životu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Novak Đoković poslao poruku fudbalerima Srbije (VIDEO)

Srpski teniser Novak Đoković imao je poruku za reprezentativca Srbije pred meč sa Engleskom. Njegova poruka puštena je na velikom...

POVEZANE OBJAVE