SUMIRAO PARTIZANOVU SEZONU BEZ TROFEJA: Vladimir Ivić poslao jasnu poruku


EURO 2024: Rumunjska- Ukrajina | Belgija- Slovačka | Austrija- Francuska ↓↓↓


Fudbaleri Partizana danas završavaju takmičenje u Superligi Srbije.

Crno-beli u 37. kolu šampionata dočekuju Radnički 1923.

Već sedam godina nisu osvojili trofej prvaka. Čekaju i na pehar kupa. Smenjen je Igor Duljaj, i Albert Nađ je došao umesto njega.

O krizi u klubu oglasio se nekadašnji igrač acrno-belih Vladimir Ivić. Kako je rekao za Mocartaport, milioni navijača su iza kluba i niko nije zadovoljan situacijom u zadnjih 10 godina.

Za odgovorne smatra one koji vode Partizan i drže ih na funkcijama. Dodajući da menjaju, trenere skaute i sportskog direktora ponekog, a oni ostaju.

On dalje smatra da su klubu potrebni novi ljudi i koji su nezavisni. Posebno je apostrofirao činjenicu da u državi sa dva velika kluba, Partizan ne može osvojiti ni pehar za pet godina. Sedam godina bez titule za njega znači da se na stadionu mora menjati sve.

Sve to ga pogađa zato što voli klub, a posebno deli sa navijačima to što ih bole aktuelna dešavanja. Na kraju je podvukao da su ga zvali iz kluba, ali u ovom trenutku ne namerava povratak u Srbiju, niti da sa njima sarađuje.


EURO 2024: Turska- Gruzija | Portugal- Češka ↓↓↓


Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić: Mislim da sam najbolji igrač ovog tima

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od Engleske rezultatom 1:0 u utakmici prvog kola Grupe C na Evropskom prvenstvu. Kapiten Srbije...

POVEZANE OBJAVE