Zvezda u velikom stilu potvrdila šampionsku titulu (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Čukaričkog na proslavi “duple krune” rezultatom 4:1.

Iako je Crvena zvezda napadala od početka, u 17. minutu Čukarički je poveo. Melo je centrirao sa levog boka, a Rogan se odlično ubacio iz drugog plana i glavom savladao Glazera za 0:1.

Međutim, Zvezda je nastavila da napada i u 32. minutu došla je do izjednačenja Mimović je sa desnog boka poslao povratni pas, a tamo je Olajinka bio na pravom mestu za 1:1.

Čukarički je u 36. minutu lako mogao do novog vođstva, lopta je stigla na levi bok do Ergelaša, koji se namestio i gađao pored stative.

Do odlaska na odmor, Sremčević je mogao da se proslavi pred golom Čukaričkog, imao je dve opasne situacije, ali nije uspeo da ih realizuje za preokret.

U 42. minutu Điga je postigao gol, pošto je bio na pravom mestu na petercu, ali je njegov gol poništen, pošto se asistent Katai nalazio u nedozvoljenoj poziciji.

Preokrenuli su crveno-beli još jednim golom Olajinke, u 55. minutu, a u 64. sjajno je intervenisao golman Zvezde Omri Glazer.

Naser Điga je ponovo zatresao mrežu u 79. minutu ali će ovog puta gol biti priznat.

Asistencija se piše Nemanji Milunoviću, koji se takođe oprašta od crveno-belog kluba, a tačku na meč je stavio Kraso u nadoknadi.

Konačan rezultat meča je bio 4:1.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DA OBNOVIMO GRADIVO: Da li je počela Olimpijada ili Olimpijske igre?

Večeras je u toku ceremonija svečanog otvaranja 33. modernih letnjih Olimpijskih igara, koje se održavaju u Parizu. Upravo tako...

POVEZANE OBJAVE