PRVENAC TRIFUNOVIĆA ZA PARTIZAN: Jako teška prva sezona u seniorskom fudbalu


EURO 2024: Rumunjska- Ukrajina | Belgija- Slovačka | Austrija- Francuska ↓↓↓


Fudbaleri Partizana okončali su sezonu u Superligi Srbije remijem 2:2 protiv Radničkog 1923 u Humskoj.

Crno-beli su dva puta bili u zaostatku. Pogodak vredan boda doneo je mladi Nemanja Trifunović u 82. minutu. Bio mu je to prvenac za klub iz Humske u seniorskom fudbalu.

Hteo bih da se zahvalim Bogu na prvom golu, jer mislim da bez Božje pomoći ništa ne bih mogao da uradim. Ovaj gol bih posvetio svojoj porodici, koja je uvek bila uz mene. Zahvalio bih se i treneru Nađu, na ukazanom poverenju. Ovo mi je prva sezona u seniorskom fudbalu i da – bila je jako teška. Stariji igrači i treneri su mi dosta pomogli da se naviknem, posebno treneri Sale Tomić i Vulićević, koji me zna još iz omladinaca. Njih dvojica su mi dosta pričali i pomagali mi da budem još bolji, rekao je on u intervjuu za klupski sajt.


EURO 2024: Turska- Gruzija | Portugal- Češka ↓↓↓


Trifunović je tokom ove godine odigrao 13 prvenstvenih utakmica u prvom timu crno-belih. Uz dva duela u Kupu i dvomeč sa Sabahom prošlog leta u Evropi. Što se toga tiče, Partizan čeka žreb 19. juna za Ligu šampiona gde će krenuti od drugog kola.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Kalates napustio Fenerbahče, stiže kod Obradovića?

Košarkaški klub Fenerbahče se na društvenim mrežama oprostio od dva igrača, Nika Kalatesa i Nejta Sestine. Turski tim je objavio...

POVEZANE OBJAVE