BIZARNO: Milan je za njega platio 40 miliona evra, a sada je nakon šest godina debitovao i oprostio se

Fudbaleri Milana su subotu na San Siru u zadnjoj utakmici Serije A remizirali 3:3 protiv budućeg drugoligaša i poslednjeplasirane ekipe prvenstva Salernitane.

‘Rosoneri’ su do 87. minuta vodili 3:1 golovima Rafaela Leaa, Žirua i Kalabrije, a za goste je pogodio Simi. Milan je u finišu ispustio prednost nakon što je u 87. minuti prvo poentirao Sambia, a dva minute kasnije još jednom Simy.

Bio je poslednji meč i oproštaj od trenera Stefana Piolija, dugogodišnjeg napadača Žirua, štopera Kjera i veterana golmana Mirantea.

No, najbizarniji oproštaj imao je stoper Matia Kaldara (30). On je 2018. godine doveden iz Juventusa za 40 miliona evra, ali do sinoć nije upisao ni jedan ligaški nastup za Milan.

Kaldara je pre šest godina bio velika priča letnjeg mercata i očekivalo se da će godinama biti nosilac zadnje linije Milana. Nažalost, mučio se s povredama i odlazio na pozajmice u Atalantu, Veneciju i Speciju.

Njegova karijera se praktički raspala, ali navijači Milana su ga za kraj pozdravili aplauzom. Na leto mu ističe ugovor i kao slobodan igrač će napustiti San Siro.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DA OBNOVIMO GRADIVO: Da li je počela Olimpijada ili Olimpijske igre?

Večeras je u toku ceremonija svečanog otvaranja 33. modernih letnjih Olimpijskih igara, koje se održavaju u Parizu. Upravo tako...

POVEZANE OBJAVE