TERZIĆ NA KRAJU SEZONE: Otkrio šta mu je jedina greška, Zvezda može da zaradi i 100 miliona

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su četvrtu duplu krunu u nizu.

Sada ih očekuju pripreme za narednu sezonu i učešće u plej-ofu za Ligu šampiona.

O tim i drugim temama oglasio se generalni direktor Zvezdan Terzić.

U razgovoru za Mocartsport najavio je promene igračkog kadra jer klubu treba sveža krv. Prema njegovim rečima, skauting je obavio dosta posla i slede odluke. Uz jasnu nameru da naredne sezone budu još jači i igrački moćniji.

Smatra da za deset godina od kako je na čelu kluba nije bilo grešaka i one su minorne. Kao argument stavio je osma titula dodajući da ne vidi greške. Kao jedinu grešku ipak, vidi kraj sezone 2016/2017 kada su ga upozorili da će FSS dati vetar u leđa Partizanu i biti opstrukcija.

Potom je sumirao urađeno u prošloj sezoni. Govorio je o Baraku Baharu i porazima protiv Jang Bojsa i Partizana. O prevelikoj euforiji. Dodajući da su ove sezone bili najkonkurentniji u Ligi šampiona. Dodao je da u odnosu na prvi mandat, sada mnogo više očekuju od Milojevića koji sada igra mnogo ofanzivnije.

Na kraju je konstatovao da je Zvezda po svemu prevazišla Superligu Srbije. Dodajući da mogu ove sezone zaraditi 100 miliona evra jer već tokom zimskog prelaznog roka su napravili 20 miliona.

Govoreći o večitom rivalu, rekao je da Partizan zaslužuje poštovanje. O stanju kod crno-belih, rekao je da je to pitanje za one unutar kluba. Dodajući kako bi voleo da svi budu bolji, jer bi tada imali jače takmičenje, zaključio je Terzić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DA OBNOVIMO GRADIVO: Da li je počela Olimpijada ili Olimpijske igre?

Večeras je u toku ceremonija svečanog otvaranja 33. modernih letnjih Olimpijskih igara, koje se održavaju u Parizu. Upravo tako...

POVEZANE OBJAVE