NAKON SEZONE KARIJERE: Jednom od najboljih igrača Serije A preti čak 16 godina zatvora?!

Albert Gudmundson je briljirao ove sezone i zahvaljujući njegovim golovima Đenova je imala sjajnu godinu i završila je na sredini tabele posle povratka u Seriju A.

Islanđanin je u samom vrhu liste najboljih strelaca Serije A sa 14 pogodaka, a ispred njega završili su samo Lautaro Martinez (24), Dušan Vlahović (16), Olivije Žiru i Viktor Osimen sa po 15 golova.

Sjajna sezona Islanđanina zainteresovala je brojne klubove za njegove usluge. U trenutnoj situaciji Đenova očekuje zaradu od najmanje 35 miliona evra.

Mediji su sjajnog napadača dosad povezivali s Milanom, Juventusom, Interom, Totenhemom, ali ipak, ne treba isključiti da Gudmundsonov transfer karijere bude stopiran.

Naime, islandsko tužiteljstvo nastavilo je istragu protiv Gudmundsona zbog navodnog seksualnog napada koji se dogodio prošlog leta. U avgustu je jedna devojka prijavila policiji da ju je fudbaler seksualno napastovao u jednom noćnom klubu u Rejkjaviku.

Advokat koji brani interese devojke smatra da je njeno svedočenje vrlo verodostojno.

Svako ko ima polni odnos s osobom bez njenog pristanka kriv je za silovanje i podleže zatvorskoj kazni od najmanje jedne godine do najviše 16 godina, ističe dnevnik Il Đornale.

Islandski mediji javljaju kako će se Gudmundson ove jeseni pojaviti pred sudom. Igrač tvrdi da nije kriv i uveren je da ga to neće sprečiti da već ovog leta napravi transfer karijere.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DA OBNOVIMO GRADIVO: Da li je počela Olimpijada ili Olimpijske igre?

Večeras je u toku ceremonija svečanog otvaranja 33. modernih letnjih Olimpijskih igara, koje se održavaju u Parizu. Upravo tako...

POVEZANE OBJAVE