Pretvaramo vašu maštu u stvarnost: Ovde vas čeka 2.000 FREEBETOVA SVAKOG DANA!


EURO 2024: Srbija - Engleska | Slovenija - Danska | Poljska- Nizozemska ↓↓↓


Iskoristi priliku i uživaj uz Super Heli sve do kraja maja!

Želite super zabavu popločanu neodoljivim bonusima? Imamo pravu stvar za vas. Opustite se uz hit igricu SUPER HELI u Meridianu i osvajajte FREEBETOVE SVAKODNEVNO.

Pruža vam se prilika da ugrabite deo POKLON PAKETA u kojem se nalazi 2.000 FREEBETOVA SVAKOG DANA. Ne propustite šansu i uživajte u spektakularnom PROLEĆNOM LETU.

Svoju dozu freebetova možete preuzeti klikom na polje sa “žutim poklonom” koje se nalazi u opciji chat unutar igre. Nakon toga svoj poklon možete aktivirati pomoću tastera “freebets”.  Dobitak ostvaren iz freebetova možete isplatiti kada kvota na igri dostigne bar 1.95 ili više od toga. Promocija polako ulazi u završnu fazu, stoga ne čekajte. Zaigrajte SUPER HELI na MESTU NAJBOLJE ZABAVE već sada.

REGISTRUJTE SE u MERIDIANU, a par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŽELE I ONI TITULU: Raspucani Mamford, Hapoel uzvratio udarac

Košarkaši Hapoela iz Tel Aviva izjednačili su na 1-1 u finalu prvenstva Izraela protiv Makabija. Slavili su ubedljivo na svom...

POVEZANE OBJAVE