Šurbatović otkrio: Pravimo najmoderniji administrativni centar!


EURO 2024: Srbija - Engleska | Slovenija - Danska | Poljska- Nizozemska ↓↓↓


Fudbalski Savez Srbije nastavlja sa ulaganjima u infrastrukturu pa tako posle “Kuće fudbala” u Staroj Pazovi, dobiće i novu zgradu u kojoj će biti smešten administrativni centar na Novom Beogradu, preko puta Palata Srbije.

– Poslovna zgada imaće 6.968 metara kvadratnih, veliku podzemnu garažu, imaće najveći edukativni centar u Jugoistočnoj Evropi, moderne i prostrane kancelarije, sve službe saveza biće pod jednim krovom, muzej, fan šop, energetski je efikasna, pametna zgrada. Biće to  najmoderniji administrativni centar saveza u Evropi, rekao je Jovan Šurbatović, generalni sekretar FSS.

Savez u ovom trenutku funkcioniše na četiri lokacije i generalni sekretar ističe da je neophodno da se sve službe okupe na jednom mestu.

– Trenutno smo u fazi zaključivanja ugovora, krećemo u projektovanje. Idejni koncept je usvojen. Finansiramo sve iz spostvenih sredstava koristeći sredstva koja nam pripadaju iz fondove FIFA i sopstvena sredstva iz akumulirane i neraspoređene dobiti iz prethodnih godina, zaključio je Šurbatović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POZNATI INSAJDER OBJAVIO: Ante Rebić napušta Tursku i vraća se u Seriju A!

Hrvatski napadač Ante Rebić (30) letos je napustio redove Milana i potpisao ugovor sa turskim Bešiktašem. Rebić je stigao kao...

POVEZANE OBJAVE