Zvezda neće uspeti da zadrži Hvanga: Poznato gde će nastaviti karijeru?

Nižu se zainteresovani klubovi iz najjačih evropskih liga za napadača Zvezde In-Beom Hvanga. Kada je dolazio na Marakanu definisano je da može da ide za sedam miliona evra.

Kad Hvang pronađe klub u koji želi da pređe, a on ispuni uslov garancije isplate obeštećenja od sedam miliona evra, Crvena zvezda će biti primorana da proda reprezentaativca Južne Koreje.

Postoji varijanta da Zvezdi pripadne i veće obeštećenje u trci nekoliko klubova za potpis Korejca, ali o svemu se pita igrač.

U trenutku dolaska u Crvenu zvezdu, Hvang je sa upravom sklopio džentlemski dogovor da mu se ne pravi problem prilikom odlaska. Klub će izvući sve što je uložio u obeštećenje i njegovu platu (oko sedam miliona evra), uz benefit da ga je imao u timu u takmičarskoj 2023/24.

Gde će Hvang da nastavi karijeru i dalje je neizvesno, ali sigurno će to biti neka od pet najjačih liga. Mediji iz Italije poručuju da je za Korejca zainteresovana Bolonja, a od ranije se zna da je uveliko na radaru Kristal palasa i Vulverhemptona, takođe Monaka i Nice.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MALO U SENCI NOVOG POJAČANJA: Topić dobio poziv koji se ne odbija!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet ove sezone su osvojili triplu krunu. Crveno-beli su počeli sa sklapanjem tima za novu sezonu. Produženi...

POVEZANE OBJAVE