Poznat epilog pregovora sa Kataijem

Jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde u poslednjih deset godina Aleksandar Katai najverovatnije će produžiti ugovor sa klubom, navodi “Sport Klub“.

Navodno je ugvor produžen na godinu dana, uz opciju produžetka na još toliko. Očekuje se da sve bude ozvaničeno u roku od dva dana.

Kako se navodi, plan je da Katai ostane do 2026. godine i tada završi karijeru u klubu u kom je tokom dva mandata proveo šest godina.

Ove sezone Katai je igrao daleko manje nego što je uobičajeno, čemu su kumovale i povrede, ali je ipak uspeo da zabeleži dobar učinak od 12 golova i 4 asistencije na 33 utakmice, u kojima je uglavnom ulazio sa klupe.

Postizao je i neke veoma bite golove, kao na večitom derbiju ovog proleća ili u Surdulici, kada je izvukao situaciju protiv fenjeraša, usput prestigavši legendu kluba Rajka Mitića po broju golova na klupskoj večnoj listi, na kojoj se nalazi na devetom mestu.

Prvi mandat na Marakani mu je trajao od 2014-2016. godine, da bi se u klub vratio 2020. godine.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DA OBNOVIMO GRADIVO: Da li je počela Olimpijada ili Olimpijske igre?

Večeras je u toku ceremonija svečanog otvaranja 33. modernih letnjih Olimpijskih igara, koje se održavaju u Parizu. Upravo tako...

POVEZANE OBJAVE