TRKA ZA MILIONIMA: Budi jedan od 50 i preuzmi deo nagradnog fonda od čak 2.400.000 DINARA!

Želiš da postaneš MILIONER? Pridruži se KEŠ SPEKTAKLU i preuzmi nagradu koja će ti promeniti život!

Da li ste spremni za zabavu koja pomera granice? Želite li da postanete MILIONER? Sada je i to moguće uz EXPANSE KEŠ SPEKTAKL koji se održava ekskluzivno u Meridianu!

Vaše je samo da uživate uz odabrane Expanse Studios igre i možete preuzeti deo NAGRADNOG FONDA vrednog 2.400.000 DINARA. Ukoliko se nađete među 50 najboljih igrača na listi osvojićete SPEKTAKULARNE KEŠ NAGRADE.

A, da biste učestvovali u promociji potrebno je da podesite svoje uloge na bar 20 DINARA po spinu. Svakim dobitnim spinom osvajate poene koji vam donose napredak na rang-listi najbolje plasiranih igrača.

Pobednik KEŠ SPEKTAKLA osvaja sedmocifrenu sumu! Saldo na njegovom korisničkom nalogu će biti uvećan za tačno 1.020.000 DINARA.

Prepustite se najboljoj prolećnoj slot avanturi, samo u Meridianu.

REGISTRUJTE SE u MERIDIANU, a par trenutaka nakon REGISTRACIJEna vaš korisnički nalog stiže 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete. I to nije sve – ukoliko deponujete novac putem kartice – čeka vas 300% slot bonusa!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DA OBNOVIMO GRADIVO: Da li je počela Olimpijada ili Olimpijske igre?

Večeras je u toku ceremonija svečanog otvaranja 33. modernih letnjih Olimpijskih igara, koje se održavaju u Parizu. Upravo tako...

POVEZANE OBJAVE