Anđušić o ostanku u Partizanu: Verujem da ću pričati sa klubom

Srpski košarkaš Danilo Anđušić je ovog leta slobdan igrač pošto mu je istekao ugovor sa Partizanom.

On ističe da je iza njih neuspešna sezona bez ijednog trofeja.

Generalno, ova sezona je bila jako teška. U svakom smislu. Bila je neuspešna, bez ijednog trofeja. Mnogo problema smo imali tokom cele godine. Na kraju i ovo srpsko prvenstvo se završilo tako kako se završilo. Nekako ova sezona ostavlja gorak ukus, sigurno će biti potrebno vremena da se sve to preboli i pređe preko toga, rekao je Anđušić.

On dodaje da je nejgovom tiimu nedostajlo sreće u protekloj sezoni.

– Nedostajalo je svega po malo. I sreće… Od 13 utakmica na jednu loptu samo jednu smo rešili u našu korist, što je stvarno neverovatan podatak. Kada pogledaš sve to, vidiš koliko ti je malo nedostajalo, al i mnogo. Sigurno sreća, sigurno neke stvari unutar ekipe… Generalno, mnogo toga nije funkcionisalo. I zbog toga smo završili tako.

Njemu je istekao ugovor sa klubom.

Istekao mi je ugovor, još nisam pričao sa klubom. Verujem da ću pričati sa njima. Videćemo šta će se dešavati. Treba mi malo vremena da odmorim od svega, da malo i ja sumiram utiske. Pa ćemo videti šta dalje, rekao je Anđušić i dodao da bi voleo da zna kakva je situacija što pre.

Svi bismo mi voleli da to bude što pre, kako bismo uplovili u mirno leto. Ali ne želim da žurim, imamo vremena. Videćemo u kom će smeru to ići. Polako vremena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DA OBNOVIMO GRADIVO: Da li je počela Olimpijada ili Olimpijske igre?

Večeras je u toku ceremonija svečanog otvaranja 33. modernih letnjih Olimpijskih igara, koje se održavaju u Parizu. Upravo tako...

POVEZANE OBJAVE