DVE TITULE U GRČKOJ: Lesoru znači podrška navijača, setio se Partizana

Nakon Evrolige, košarkaši Panatinaikosa su ove sezone osvojili i titulu u Grčkoj.

Iako su u finalu gubili 2-0 od večitog rivala Olimpijakosa. Predvođeni trenerom Atamanom i uz enormna ulaganja u rekonstrukciju tima.

Jedan od važnih igrača u tom pohodu, bio je Matijas Lesor.

Lagao bih da je isti osećaj osvojiti Evroligu i prvenstvo. Teško je ne biti na nogama posle sjajnih stvari u Evropi koje smo uradili. Ali su nas navijači zaustavljali, govoreći nam koliko im ta titula znači. Evroliga je sjajna, ali je šampionat nešto veće za njih, kako bi mogli da šetaju ulicom i kažu prijateljima iz Olimpijakosa da su osvojili titulu, a ne oni. Ovo znači i nama,rekao je on.

Opisao je i to da li je postao jedan od ljubimaca navijača:

Jesam li?Mislio sam da im je omiljeni Slukas. Volim i ja njih. To je veoma bitno. Kao što rekoh, dali su nam zaista ludu podršku. Srećan sam što sam igrao pred navijačima Partizana, ali i grčkim simpatizerima Panatinaikosa. Zadovoljan sam pored sebe imati takve navijače koji mi pokazuju toliko ljubavi. Ne uzimam to zdravo za gotovo. Veoma mi je važno imati podršku takvih ljudi, zaključio je Lesor.

U Evroligi je bio član najbolje petorke. Tokom majstorice protiv Olimpijakosa, doprineo je sa 11 poena i 5 skokova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Juventus raskida ugovor sa bivšim kapitenom

Fudbalski klub Juventus je ovog leta napravio opštu reorganizaciju i uspeli su da odlascima nekolicine starosedelaca da uštede veliki...

POVEZANE OBJAVE