Stanojević otkrio prioritet Partizana u ovom prelaznom roku

Fudbaleri Partizana krenuli su danas pripreme za narednu sezonu.

Crno-bele će predvoditi novi- stari trener Aleksandar Stanojević, koji se nakon prozivke obratio novinarima.

-Plan je da 21. krenemo u Sloveniju. Ovde ćemo raditi par dana. Ima dosta mladih igrača i želim da ih vidim. U odmaklim smo pregovorima oko nekih igrača. Očekujem nove igrače i pojačanja ovih dana. Fokusiramo se na tim i želim da se upoznam sa igačima i da im dam jasnu sliku kako želimo da igramo.

O tome ko će sve krenuti na pripreme u Sloveniji Stanojević ističe da još uvek nije defnisao sve….

– Sačekaćemo danas. Neki kllubovi žele naše mlade igrače za pozajmice. Sačekaćemo da vidimo koga ćemo povesti.

Kada je reč o novim igračima i prelaznom roku trener Partizana je rekao….

– Prioritet je štoper, “osmica” centralni ofanzivni vezni, u manjku smo sa levim bekovima. To su prioriteti. Imamo nekih želja, rekao je Stanojević i dodao:

-Prezadovoljan sam rivalima na pripremama. Imaćemo pravu sliku, mislim da nisu dugo bili jači rivali. Videćemo još samo za generalku. Sutra imamo prvi sastanak taktičke prirode, pa ću im tada po prvi put prezentovati šta od njih očekujem, timski i individualno. U Partizanu nije dovoljno samo pobeđivati, već i način na koji se to radi. Želimo da igramo atraktivno. Svakako, radićemo i na tome da zategnemo odbranu, ali su nam za to potrebna i neka pojačanja. Lakše je napraviti odbranu nego napad, u napadu je potrebna sinhronizacija i to je teško za trenera.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

TUŽNA VEST IZ NBA: Preminuo Džo Brajant

Otac poginulog američkog košarkaša Kobija Brajanta, Džo preminuo je u 70. godini života. Četiri godine nakon tragičnog događaja svog sina. https://twitter.com/BasketNews_com/status/1813229007824982095 Draftovali...

POVEZANE OBJAVE