Najveća kvota za najjače nagrade: Isprati EURO u Meridianu i postani šampion klađenja!

Puna mreža nagrada te čeka!

Evropsko prvenstvo u fudbalu je startovalo, a sa njim počinje i sjajno takmičenje u Meridianu!

Igrači koji su bili srećne ruke i obezbedili odlazak u Nemačku već pakuju kofere, a za one ostale – tu je takmičenje „Pogodi najveću kvotu za najjače nagrade“.

U igri je najgradni fonda od čak 500.000 dinara, kao i zagarantovana zabava! Ako si ljubitelj fudbala – registruj se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i preuzmi 4.000 dinara bonusa dobrodošlice i to POTPUNO BESPLATNO, a zatim…

Odigraj tiket koji sadržu barem jednu utakmicu sa Evropskog prvenstva i u igri si za sjajne nagrade poput stonog fudbala, televizora i vrhunskih bonusa za online klađenje.

Prva faza takmičenja odvija se od 14. do 26. juna, odnosno tokom grupne faze šampionata, a ono što je potrebno da uradiš jeste da napraviš depozit u minimalnom iznosu od 2.000 dinara i odigraš dobitni tiket koji ima najveću ukupnu kvotu. Deset najboljih igrača uživaće u sjajnim nagradama, ali novu priliku dobijaš i tokom nokaut faze Evropskog prvenstva.

U to ime, evo i nekih predloga za klađenje:

Hrvatska – Albanija kec 1.50,

Nemačka – Mađarska kec 1.28,

Škotska – Švajcarska dvojka 1.90,

Druga faza očekuje te od 27. juna do 14. jula, a pravila su ista – spremne su sjajne nagrade!

Puna mreža nagrada te čeka – priključi se fudbalskoj avanturi i postani šampion klađenja!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Brze trke, velike nagrade – Igraj Playson Short Races!

Svi ljubitelji uzbuđenja i adrenalina, imamo nevjerovatne vijesti za vas! Meridianbet predstavlja ekskluzivnu promociju koja će vas ostaviti bez...

POVEZANE OBJAVE