Oglasili se navijači Partizana: Grobari izdali saopštenje

Navijači Partizana nastavljaju u svojoj borbi protiv uprave fudbalskog kluba. Aktulena uprava Partizana nije napustila klub kao što su navijači zahtevali, pa su se oglasili saopštenjem.

Saopštenje navijača Partizana prenosimo u celosti:

-Poštovana javnosti, navijači Partizana!

Rok za ispunjenje uslova iz ultimatuma, postavljenog 16. juna na skupu ”Za slobodan Partizan,” je istekao.Javnim čitanjem Apela i mirnim protestima pokazali smo državi da okupacija u FK Partizan može biti rešena i mirnim putem. Predali smo Apel i zahteve ispred više desetina hiljada navijača Fudbalskom savezu Srbije, Skupštini i Vladi Republike Srbije, uz postavljeni ULTIMATUM da se na dostavljene zahteve odgovori u roku od sedam dana. U razgovoru sa državnim organima, dobili smo uveravanja i potvrdu da će se na zahteve odgovoriti i to pismenim putem.

Pošto je rok istekao, a odgovora i dalje nema, pozivamo nadležne institucije da se u najkraćem roku izjasne. U suprotnom, bićemo primorani da ponovo potražimo odgovore na ulici.

-Više od 90 bivših igrača i 26.000 navijača potpisalo je ili podržalo “Apel za spas Partizana”. Javno prozivamo i članove nelegitimne Skupštine FK Partizan. Do sada smo vas spominjali sporadično, ali znamo vas po imenu i prezimenu. Vi ste saučesnici u sunovratu kluba. Vreme je da prestanete sa ćutanjem i sakrivanjem. Znamo da se plašite za svoja radna mesta, decu i porodice. Ali dođe vreme kada ćutanje i sakrivanje više ne pomažu. Život bez karaktera i zabijanje glave u pesak će vam se o tu glavu i obiti.

Podnošenjem Apela, uz masovnu podršku navijača, tražili smo podršku protiv kriminala koji se dešava u FK Partizan. Ukoliko Apel ostane bez odgovora, pravdu ćemo potražiti uz korišćenje drugih metoda. Okupatorima u Upravi, posebno Vazuri i Vučeliću, poručujemo da ćemo ih suočiti sa posledicama njihovih postupaka sve dok ne prihvate ODGOVORNOST i ne napuste klub koji drže kao taoca. Svuda i na svakom mestu. Bukvalno na svakom mestu! Iako mislite da imate moćne zaštitnike, kada dođe odsudni momenat niko vam na kraju neće priteći u pomoć.

GROBARI JUG”, stoji u saopštenju crno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lebron u poslednjim sekundama za pobedu, tripl-dabl novog košarkaš Partizana!

Košarkaši SAD-a imali su vrlo težak ispit pred početak olimpijskog turnira pošto su savladali Južni Sudan 101:100. Meč je rešen...

POVEZANE OBJAVE