Šćepanović: Bolje sada nego kasnije, krećemo drugim pravcem

Trener Partizana, Vlado Šćepanović, rekao je nakon poraza od Borca da je bolje da se ovakve stvari dešavaju sada nego kasnije tokom sezone.Kada se izgubi utakmica nema tu nekih velikih komentara.

Jednostavno nesrećan poraz u Badaloni i kada pomislite da ste došli do neke igre, spustite se na zemlju. Bolje je da se ovakve stvari dese odmah na početku, nego kasnije. Svima nam je jasno u kakvom smo stanju i ritmu i potpuno mi je jasno na kojim stvarima treba da se radi i koje stvari treba da se poprave. Iskreno, kada izgubite ovakvu utakmicu kod kuće od dobrog protivnika, a oni su pokazali da igraju ozbiljnu košarku, stavite prst na čelo i jednostavno morate da krenete drugim pravcem. Ovaj pravac se pokazao da nije dobar, što znači da moramo da krenemo drugim pravcem, i tako će i da bude, rekao je Šćepanović na konferenciji za medije.

Sa druge strane, Marko Marinović se uzdao u umor crno-belih.

Znali smo da su igrali težak meč u Badaloni pre tri dana, te smo se onda potajno nadali da ćemo ih uhvatiti umorne i možda imati neku malu šansu. Pre početka utakmice malo ko je verovao da možemo da napravimo ovo što smo napravili, ali igrači su verovali. Kontrolisali smo celu utakmicu i mislim da je ovo zaslužena pobeda. Iskontrolisali smo skok i to je razlog zašto smo večeras pobedili. Poželeo bih Partizanu sve najbolje u nastavku sezone, znam da je naporna i da je mnogo teška i neobična, kako za njih tako i za nas. Nedostatak publike za njih predstavlja jedan bitan faktor, a takođe i za nas u Čačku, izjavio je trener Borca.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POSLE POBEDE: Uz astronomsku klauzulu, pao potpis u Barseloni

Fudbaleri Barselone juče su u La Ligi savladali Valensiju. Sa Đironom će voditi borbu za drugo mesto dok titulu...

POVEZANE OBJAVE