Tumbaković: Mi smo naš cilj u ovom ciklusu ostvarili

Selektor Fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković rekao je pred meč sa Turskom u Ligi nacija da je cilj ,,Orlova” u oktobarskom ciklusu ostvaren.

– Koja su naša očekivanja pred ovaj meč? Kao i u svakom meču, mi ćemo da idemo na pobedu. Znamo da će biti teško, ali daćemo svoj maksimum i videćemo kako će biti – rekao je Tumbaković pred turskim medijima.

On je naveo da je u dogovoru sa klubovima odlučio da raspusti neke fudbalere pred utakmicu sa Turcima.

– Svi igrači koji su došli su reprezentativci Srbije, a u ovom oktobarskom ciklusu smo imali prioritet a to je plasman u finale baraža za plasman na EURO i mi smo taj cilj ostvarili. Na okupljanje smo doveli tridesetak igrača, u dogovoru sa klubovima neke igrače smo oslobodili, a bez obzira na stanje na tabeli učinićemo sve da ostvarimo dobar rezultat – istakao je Tumbaković.

On je podsetio na to da rezultat u grupi Lige nacija nije najbolji, ali da to i nije prioritet u ovom trenutku.

Mi nemamo najbolji rezultat u Ligi nacija, a već sam rekao šta nam je bio prioritet u septembarskom i oktobarskom ciklusu. Igrali smo u Oslu veoma zahtevnu utakmicu, a Liga nacija sada nema tu dimenziju kao u prethodnom ciklusu. Imamo sjajne igrače, ima ih i selekcija Turske, ali vidite da sve to nije garancija da možete biti prvi ili drugi na tabeli – kazao je Tumbaković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Oglasio se Saldanja nakon smene Duljaja (FOTO)

Brazilski napadač i igrač Partizana Mateus Saldanja prvi je fudbaler crno-belih koji se oglasio nakon što je klub smenio...

POVEZANE OBJAVE