Gajić: Činjenica je da će Sadik nedostajati Partizanu, izostanak navijača veliki hendikep

Fudbaler Crvene zvezde Milan Gajić smatra da će izostanak navijača sa večitog derbija u nedelju biti veliki hendikep za oba tima, prenosi ,,Sportski žurnal”.

Za razliku od prošlog meča između dva tima, sada zbog epidemiološke situacije navijača u Humskoj neće biti.

– Velik hendikep za obe ekipe, nema šta. Pogotovo što ovdašnjoj utakmici svih utakmica publika daje izuzetnu draž, ne manje bitno: budi i jaku navijačku strast. Biće neobično, ali… – rekao je Gajić.

Iako Sadik nije tresao mrežu protiv Zvezde, stvarao je probleme odbrani crveno-belih u prethodnim mečevima.

– Odlaskom Sadika Partizan je izgubio prvog špica. Činjenica je da nam je Sadik pravio probleme u prethodnim derbijima. Pokušaće da ga zamene nedavno došli Holander i Bajbek – kazao je Gajić.

Zvezda će biti lišena pomoći jednog od najboljih igrača u ovoj sezoni – Mirka Ivanića. Vezista je pozitivan na COVID-19.

– Najbitnije da nema teže simptome i oseća se dobro, kao i da su ostali nezaraženi. Poželeo bih mu brz oporavak, sigurno da će nedostajati u derbiju. Ove godine se istakao kao jedan od lidera tima, što se oslikalo odličnim partijama i golovima. Međutim, koga nema bez njega se mora i može. Imamo veliki fond kvalitetnih igrača i nesumnjam da će kogod bude istrčao na teren na najbolji način odgovoriti obavezama i reprezentovati klub – istakao je Gajić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan želi Zvezdino dete koje blista ove sezone?

Fudbalere Partizana, nakon što su izgubili šampionsku trku sa Crvenom zvezdom, očekuje do kraja sezone borba za drugom mesto...

POVEZANE OBJAVE