Novi poraz Valensije, Elče postaje hit prvenstva

Elče – Valensija 2:1 (2:0)
Fernandez Pomares 19′, Fidel 37′ – Lato 74′

Elče je stigao već do deset bodova posle pet kola u La Ligi. Treći trijumf povratnik u elitu zabeležio je protiv Valensije.

Već u prvom poluvremenu Elče je stekao dva gola prednosti, koju je pretočio u trijumf. U 19. minutu Fernadez Pomares je opalio sa dvadesetak metara, iskosa sa desne starne, a to je bilo neuhvatljivo za golmana “slepih miševa” Domeneka. Posle nešto manje od dvadeset minuta još jedna lopta je završila iza njegovih leđa, a golman gostiju se ovog puta nije ni pomerio. Strelac je bio Fidel.

Nešto bolje su igrali gosti u nastavku, ali osim počasnog gola koji je postigao Lato u 74. minutu, nisu uradili ništa više, te su upisali treći vezani poraz u La Ligi, posle izgubljenih utakmica protiv Betisa i Viljareala.

Elče ima bodova koliko i šampion Real Madrid i nalazi se u grupi timova od 3. do 7. mesta, svi oni imaju po 10 bodova. Valensija je na 13. poziciji sa sedam osvojenih bodova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE