Šćepanović: Cedevita ima veći fond igrača i u boljoj je formi, ali moji momci imaju karakter

Trener Partizana, Vlado Šćepanović, izjavio je pred duel sa Cedevita Olimpijom da su Ljubljančani u mnogo boljoj situaciji u ovom trenutku.

Uprkos tome, Šćepanović veruje u svoje igrače koji su već pokazali karakter i očekuje da to učine i u nedelju.

Igramo protiv ekipe koja je u ovom trenutku, verovatno u mnogo boljoj situaciji nego mi. Kada imate dva igrača iz prve petorke van ekipe, jednog najboljeg napadača i jednog najboljeg defanzivca, jasno je u kakvom stanju dočekujemo taj derbi protiv ekipe koja je u ovom trenutku kvalitetnija od nas. Imaju veći fond igrača i jednostavno su u boljoj su formi, ali to ne znači ništa. Imam momke koji su već pokazali karakter i koji će ga pokazati u nedelju. Stojim iza njih, verujem u njih i mislim da Partizan u kakvom god sastavu da igra, ima velike ambicije. A to je da ide na pobedu, rekao je trener crno-belih.

Slično razmišlja i Nemanja Dangubić, koji smatra da je samo maksimalan pristup put koji vodi do pobede.

Očekuje nas utakmica protiv ekipe koja je pokazala da su nedavni problemi sa koronom daleko iza njih i da su u jako dobroj formi. Igraju raznovrsno, sa puno igrača u rotaciji i veoma su nezgodan protivnik. Sa druge strane, mi moramo dati svoj maksimum da odigramo i za saigrače koji neće biti u timu. Preko je potrebno da energijom i zalaganjem pokušamo da nadomestimo Mozlijevo i Ogijevo odsustvo i da na taj način dođemo do pobede koja bi nam mnogo značila, naglasio je Dangubić.

Meč je na programu u nedelju od 19 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Salah napušta Liverul? Ovaj klub želi reprezentativca Egipta

Kako javljaju engleski mediji jedan od najboljih fudbalera Liverpula Mohamed Salah će ovog leta napustiti taj klub. Za odličnog fudbalera...

POVEZANE OBJAVE