Iz TSC-a pred Voždovac poručuju: Igraju napadački kao i mi

Fudbaleri TSC najavili su da će u subotu, u 13. kolu Superlige, na gostovanju Voždovcu dati svoj maksimum, kako bi ponovo ostvarili pobedu na istom terenu na kome su prošle sezone debitovali trijumfom u Superligi.

Pomoćni trener Mirko Jovanović ocenio je da ekipa Voždovca ima prepoznatljiv stil, veoma dobre igrače, koji su tehnički potkovani, kao i odličan napad.  

Kao i pred svaku utakmicu, i pred ovu protiv Voždovca, detaljno smo se upoznali sa igrom protivnika. Voždovac je mlada, brza i poletna ekipa. U poslednjih nekoliko kola su ostvarili dobre rezultate,  tako da nas sigurno očekuje zahtevan meč, rekao je Jovanović.

Prema njegovim rečima, ekipa TSC je spremna i sa optimizmom ulazi u ovaj meč.

Volimo da igramo protiv ekipa kao što je Voždovac, jer se iz njihove igre vidi da vole fudbal i da se nadmeću napadački. Očekujem lepu utakmicu i našu pobedu, rekao je Jovanović. 

Kapiten TSC Saša Tomanović istakao je značaj utakmice sa Voždovcem, s obzirom da se radi o kvalitetnoj ekipi, koja igra dobar fudbal.

Voleo bih da ponovimo prvenstvenu igru koju smo imali u prvom kolu prošle sezone na stadionu Voždovca, na krovu, i da se ponovi rezultat, istakao je Tomanović, dodajući da očekuje, ipak, teškog protivnika, jer je Voždovac ekipa koja igra napadački fudbal na gol više, kao i TSC.

Nadam se da ćemo mi biti bolji i da ćemo osvojiti nova tri boda i otići u gornji deo tabele gde nam je i mesto, rekao je Tomanović.

U prošlom, 12. kolu, ekipa TSC je na domaćem terenu igrala nerešeno sa ekipom Čukaričkog (0:0) i trenutno zauzima 10. mesto na tabeli Superlige Srbije sa 18 bodova iz 5 pobeda, 3 remija i 4 poraza.  Protivnik TSC u ovom kolu, Voždovac je 7. na tabeli 20 osvojenih bodova.

Utakmica Voždovac-TSC, igraće se u subotu, 31. oktobra od 15h, na stadionu FK Voždovac u Beogradu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Budućnost – Partizan: Na ovoj teliviziji pratite drugu utakmicu polufinala ABA lige

Košarkaši Partizana i Budućnosti danas od 18 časova igraju drugi meč polufinala ABA lige u "Morači". Tim Željka Obradovića vodi...

POVEZANE OBJAVE