Stanojević pred TSC: Stabilniji smo, očekujem sličnu utakmici kao u Subotici

Partizan gostuje TSC-u u Senti u derbiju 16. kola Linglong Super lige Srbije. Utakmica je na programu u nedelju, 29. novembra od 17 časova.

Strateg crno-belih Aleksandar Stanojević je naglasio da je TSC težak protivnik, ali da se nada pobedi.

Očekujem sličnu utakmici kao u Subotici. Direktni su, ofanzivni i biće dobra utakmica. Imaju stabilnost kao klub i kontinuitet, i to je njihova prednost, ali smo spremni smo i nadam se da će ići u dobrom pravcu, rekao je Stanojević.

Partizan igra sve bolje, ali ekipi nedostaje realizacija.

Ulazimo u poslednju trećinu, stabilniji smo, ali da bi nas navijači hvalili moramo da postižemo više golova i budemo ubedljiviji. Pokušavamo brže da dođemo do gola. Radimo na tome. Imamo problem sa napadačima. Žao mi je što Matić nije tu, a Bajbek se povredio. Ipak svesno smo pustili Matića, jer sam imao nameru da šansu pružim Štuliću, ali zaostatak na tabeli i trenutna situacija nije baš idealna za tako nešto, istakao je Stanojević.

Trener Partizana je govorio i o kadrovskoj situaciji u ekipu. Očekuje se povratak Vladimira Stojkovića i Filipa Stevanovića.

Stojković se vratio u ritam, nismo još odlučili, ali ide ka tome. Filip Stevanović se oporavio, biće u konkurenciji, koliko nismo odlučili. Moraće malo više da radi sa loptom. Natho i Holender su odigrali mnogo utakmica, ali u dobroj su formi obojica. Videćemo koliko ćemo ih koristiti, kazao je Stanojević, uz hvalospeve svom bivšem saigrači i treneru TSC-a Zoltanu Sabu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Evroligaš ostaje bez licence u elitnom takmičenju!?

Kako stvari stoje KK Baskonija može da bude u ozbiljnom problemu kada je reč o Evroligi, a razlog su...

POVEZANE OBJAVE