Oduševljen igrom Zvezde: Da li je levi bek na putu povratka na “Marakanu”

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde mogao bi da se vrati na stadion “Rajko Mitić”.

Crvena zvezda je zainteresovana za svog nekadašnjeg levog beka, Nikolu Antića, ali defanzivac Šahtjora iz Soligorska ističe da ne zna za interesovanje crveno-belih.

Ne znam ništa o interesovanju Zvezde. Moguće je da su iz Beograda kontaktirali klub, ali ja o tome nisam obavešten. Postoji interesovanje pojedinih klubova, ali nema zvaničnih ponuda. Ne opterećujem se, dobro mi je ovde, rekao je Antić za Mozzartsport.

Antić je u Srbiji igrao za Rad, Jagodinu i Vojvodinu, odakle je prešao u beloruski Šahtjor, a posebno je oduševljen onim što rade u Zvezdi.

Pratim fudbal u Srbiji, gledam sve bivše klubove. Oduševljen sam Zvezdinom igrom i svime što rade. Uspesi crveno-belih su odlični za naš fudbal. Predstavljaju nas na najbolji način. Zvezda nas trenutno reprezentuje fudbalski poput Đokovića u tenisu. Sa druge strane, srećan sam zbog Kupa Srbije koji je osvojila Vojvodina. Drago mi je jer se ne dešava često, obično se Partizan i Zvezda smenjuju u tome, pa je trofej potvrda kvaliteta i rada Lalatovića i igrača, dodao je Antić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vojvodina se oglasila saopštenjem: Ozbiljna liga ovo sebi ne bi smela da dozvoli

Vojvodina je izdala saopštenje povodom dešavanja u finalnoj seriji ABA 2 lige. Spartak je na domaćem terenu u drugom meču...

POVEZANE OBJAVE