“Nisam siguran da možemo da stignemo Zvezdu, ali ćemo sigurno pokušati”

Filip Holender je za kratko vreme pobrao veliki broj simpatija. Proglašen je za igrača proteklog kola posle sjajne partije protiv TSC-a, a Partizan je već sada spreman da otkupi njegov ugovor od Lugana, odakle je mađarski reprezentativac došao na pozajmicu u crno-bele.

Holender je u intervjuu za  mađarski Nemzetisport govorio o prvim utiscima u Beogradu.

Moglo bi se reći da je led probijen. Mnogo sam želeo da postignem prvi gol za Partizan, što se i desilo protiv Proletera. Istina, u poslednji čas, jer sam pre toga promašio penal. Hvala nebesima da sam jaka ličnost. Moram da budem ili nigde neću stići. Zato idem napred šta god da se dešava. Nemojte pogrešno da me shvatite, iznervirao sam se što sam promašio penal, ali bilo je da se igra još pola sata i uradio sam sve što mogu da postignem gol, rekao je Holender.

Holender smatra da nije realno da Partizan prestigne vodeću Crvenu zvezdu do kraja prvenstva.

Nismo ni na pola sezone, imamo vremena da stignemo tu razliku. Nisam siguran da možemo da preteknemo Zvezdu, ali ćemo sigurno pokušati. Najvažnije je sada da dobijemo preostale tri utakmice do kraja jesenjeg dela šampionata. U dobroj smo formi, vezali smo četiri pobede, nema razloga da sumnjamo da će se to prekinuti, završio je Mađar u dresu Partizana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE