GOLEADA ZA OPROŠTAJ – Preuzmi 1.500 RSD i isprati poslednje kolo grupne faze LE

Stigli smo do same završnice grupne faze Lige Evrope ove sezone.

Pred nama je još samo jedno, 6. kolo, u kome nas čekaju brojni interesantni dueli. Ali, utakmica koja je za Srbiju najbitnija jeste ona u kojem će Crvena zvezda (ponovo i poslednji put u ovoj sezoni) odmeriti snage sa češkim Slovanom.

Tim povodom sportska kladionica Meridian spremila je fantastično iznenađenje za vas – OVDE možete odmah preuzeti čak 1.500 DINARA za online i uživo klađenje!

Sve što je potrebno jeste da se registrujete na sajtu meridianbet.rs i poklon keš će se odmah naći na vašem bonus računu.

Međutim, ni to nije sve jer vas u Meridianu čeka i vrhunski bonus na broj parova do čak 2000%.

Odmah na početku treba istaći da meč rezultatski neće biti mnogo značajan, budući da su crveno-beli kolo pre kraja osigurali plasman u nokaut fazu takmičenja Lige Evrope.

Dakle, Crvenu zvezdu ćemo ponovo gledati u Evropi naredne godine, a kao potencijalni rivali se spominju Arsenal, Roma, Dinamo Zagreb…

S druge strane, Liberecu, šta god da uradi na meču sa beogradskim klubom, neće biti dovoljno za opstanak u Evropi ove sezone.

Utakmica Libereca i Crvene zvezde odigraće se večeras, sa početkom u 21 čas.

Pored ovog, čeka nas još zanimljivih mečeva u 6. kolu Lige Evrope.

Napoli dočekuje Real Sosijedad, dok će Jang Bojsi odmeriti snage sa Klužom. Fudbaleri CSKA Moskve putuju u Zagreb na meč sa Dinamom, dok Bajer Leverkuzen dočekuje Slaviju Prag. Roma, koja je već obezbedila plasman u nokaut fazu, putuje u Bugarsku na meč sa CSKA Sofijom. Arsenal, kao jedini klub koji je trijumfovao u svih pet kola grupne faze Lige Evrope, putuje u Irsku na duel sa Dandalkom.

Italijanski Milan putuje u Prag na okršaj sa Spartom, dok Totenhem dočekuje Antverp.

Ovo su samo neki od zanimljivih susreta u poslednjem kolu grupne faze LE ove sezone, a kompletnu ponudu za klađenje, sa ubedljivo najvećim kvotama, možete pogledati OVDE.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nađ pred Napredak: Dobro je ako budemo pobedili

Fudbaleri Partizana gostuju sutra od 16 časova ekipi Napretka u okviru 34. kola Superlige Srbije, odnosno u četvrtom kolu...

POVEZANE OBJAVE