Real 5/5, Benzema ponovo strelac [VIDEO]

Fudbaleri Real Madrida savladali su Granadu na svom pomoćnom terenu ,,Alfredo di Stefano” sa 2:0 u okviru 15. kola La lige.

Izvesno je bilo da će Madriđani imati težak zadatak protiv Granade, uprkos tome što su imali prednost domaćeg terena, ali forma ekipe Zinedina Zidana je izvanredna i nastavili su u tom ritmu i u vanrednom kolu.

Bili su šampioni Španije opasniji, stvarali šanse, od kojih se ističe atraktivan pokušaj Marka Asensija petom, ali stativa se isprečila. Ipak, Asensio je u 57. minutu, samo nekoliko trenutaka posle tog pokušaja, sjajno proigrao Kasemira, a ovaj glavom doneo prednost domaćem timu. U finišu je Karim Benzema posle solo akcije još jednom pokazao koliko je impresivan napadač.

Real je tako nastavio da prati Atletiko sa petom pobedom u nizu i sada obe ekipe imaju po 32 boda na liderskoj poziciji, s tim što crveno-beli iz Madrida imaju dve utakmice manje.

Granada – Selta 1:1 (1:1)
7′ Suarez – 17′ Aspas (p)

Real Madrid – Granada 2:0 (0:0)
57′ Kasemiro, 90+3′ Benzema

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OGLASILI SE CRNO-BELI: Omladinci Zvezde i Partizana na humanitarnom događaju

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali su ovog proleća dva večita derbija. U polufinalu Kupa i u prvenstvu. Međutim, sada...

POVEZANE OBJAVE