Mrkela se oglasio povodom Kange: Pokušaj destabilizacije kluba

Gelor Kanga i u drugom mandatu u Crvenoj zvezdi je u centru pažnje. Više zbog kontraverzi van terena i sukoba sa Dejanom Stankovićem, nego zbog bravura na terenu.

Pojavila se informacija u srpskim medijima da je Kanga na izlaznim vratima i da će biti stavljen na transfer listu. Tim povodom se oglasio i sportski direktor kluba Mitar Mrkela koji je objasnio situaciju.

Povodom novih napisa da Gelor Kanga napušta Crvenu zvezdu želim još jednom da ponovim da on neće napustiti naš klub. Klub se već jednom zvanično oglasio po tom pitanju i jasno rekao da će Kanga biti kažnjen u skladu sa klupskim pravilnikom ali da njegov ostanak u Zvezdi nije sporan. Kanga nam je potreban kao igrac za sve velike izazove koji su pred nama. Razgovarali smo sa njim i boriće se za svoje mesto u timu i to svi zvezdaši treba da znaju. Sve dalje spekulacije na ovu temu dozivljavamo kao pokusaj destabilizacije naseg kluba, rekao je Mrkela.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Osvojili Skudeto, a onda ‘hladan tuš’: Velika zvezda Intera na leto napušta Meacu

Nakon tri godine pauze, milanski Inter ponovo je prvak Italije. Nakon što se titula proslavila, dolazi svojevrstan hladan tuš...

POVEZANE OBJAVE