Jovanović posle poraza od Igokee: Previše primljenih poena u prvom poluvremenu

Košarkaši Mege poraženi su u Beogradu u meču protiv Igokee sa 84:86 i tako su zabeležili peti poraz u ABA ligi ove sezone.

Posle meča trener Vlade Jovanović je izjavio da je imao bojazan pred ovaj meč zbog putovanja u Atinu gde je njegova ekipa igrala prijateljski meč sa Olimpijakosom, kao i kadrovskih promena u ekipi.

U najavi utakmice sam rekao da će nam ova sedmica biti teža, bez želje za bilo kakvim alibijem. Posle Cedevite, igrali smo u Atini protiv bivšeg šampiona Evrope jednu veoma dobru utakmicu, ali i u međuvremenu smo pretrpeli kadrovske promene. Zbog svega toga sam se pribojavao ove utakmice, i ta bojazan se ispostavila na kraju kao tačna. Moram da kažem da smo ovaj meč izgubili u prvom poluvremenu. Nama nije svojstveno da primimo ovoliko poena u prvih 20 minuta, primili smo dosta trojki, dozvolili smo otvorene šuteve, a oni su ih ubacili. Kad ekipa primi 51 poen u prvom poluvremenu, jako je teško da se vratiš u utakmicu iako uložiš u to mnogo energije. Mi smo na kraju uspeli da uhvatimo priključak, ali bukvalno sa početničkim greškama smo vraćali loptu Igokei što su oni znalački koristili i uvećavali prednost. Čestitao bih Igokei na pobedi, a nas čeka nastavak prvenstva u duelima sa Zadrom i Cibonom. Nadam se da ćemo se presabrati, sve dobro analizirati i krenuti dalje, rekao je Jovanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NASTAVLJA USPEŠNU LOZU: Srpska stonoteniserka nakon senzacije na korak od Olimpijskih igara!

Srpska stonoteniserka Izabela Lupulesku nalazi se na korak od plasmana na Olimpijske igre koje će se ove godine održati...

POVEZANE OBJAVE