Dejan Dražić: U Zaglebju se čuva zastavica Partizana

Fudbaler poljskog Zaglebja otkrio je zanimljivu činjenicu u vezi sa prošlosti koju njegov sadašnji tim ima protiv Partizana.

Dve ekipe su se posle nešto manje od pet godine ponovo sastale, ovog puta u pripremnom meču, koji, ukoliko uzmemo u obzir startove i borbu na terenu i nije bio prijateljski. Na terenu je od prvog minuta za klub iz Lubina bio i izdanik Partizanove škole – Dejan Dražić.

Nije završio meč, imao je nekoliko solidnih pokušaja da prodre ka golu Stojkovića u prvom poluvremenu, ali ne i da ga savlada.

– Partizan mi se čini dobrim, čim su nas pobedili. Prva utakmica, igrali su „mešano”, kao i mi – rekao je Dražić za ,,Sportski žurnal”.

Između ostalog, Dražić je otkrio i zanimljivu činjenicu iz prošlosti, kada je Zaglebje eliminisalo Partizan u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Bilo je to iznenađenje, ali tim iz Lubina je bio bolji posle penala te 2016. godine.

– Znate li šta čuvaju u svlačionici? Zastavicu Partizana! Kad sam došao – šta je ovo? Mislio sam, neka šala na moj račun, znaju da sam ponikao u Humskoj. Kažu: „Ne, to je sećanje da smo eliminisali Partizan” – naveo je Dražić.

Dražić je posle Partizana otišao u OFK Beograd u želji za minutima, a potom je karijeru nastavio u Španiji braneći boje Selte i Valjadolida, da bi posle boravka u Slovanu iz Bratislave, prešao u sadašnji tim.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Kreće polufinale ABA lige: Partizan – Budućnost

Košarkaši Partizana večeras počinju polufinalnu seriju ABA lige, gde im je rival Budućnost iz Podgorice. U četvrtfinalnim mečevima, Partizan je...

POVEZANE OBJAVE