Da li ga se sećate? Slavni Argentinac pred senzacionalnim transferom u hit ekipu italijanske Serije A

Sećate li se sjajnog argentinskog napadača Lisandra Lopeza? Opet bi mogli da ga gledamo u Evropi, i to u italijanskoj Seriji A.

Prema pisanjima medija na “čizmi”, Lopez je na radaru Atalante. Navodno su počeli pregovori između hit ekipe Serije A i aktuelnog Lisandrovog kluba, argentinskog Rasing Kluba.

Ništa ne bi bilo toliko senzacionalno u ovom poslu da Lopez nema 37 godina i da nije na samom zalasku karijere.

Luka Toni je sa 40 godina bio “Capocannoniere” Serije A, dok Zlatan Ibrahimović sa 39 godina predvodi fantastični Milan, pa se u Atalanti nadaju da bi sa Lopezom mogli da naprave pun pogodak.

Ali, Atalanta nije jedini klub u igri. Lisandro Lopez ima ponudu i od Atlanta Junajteda iz MLS-a, koji vremešnom golgeteru nudi ugovor do decembra ove godine.

Lisandro Lopez je u karijeri briljirao u dresu Liona za koji je postigao 82 gola u 168 nastupa, dok je za Porto na 143 susreta postigao 63 gola.

U jednom trenutku svoje karijere dovođen je u vezu sa najvećim evropskim klubovima, ali je na kraju odabrao katarsku Al Garafu i platu koju je do tada mogao samo da sanja.

U Rasingu je od 2015. godine, od tada je odigrao više od 130 utakmica, postigavši 45 golova, postavši kapiten i lider svlačionice.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan želi Zvezdino dete koje blista ove sezone?

Fudbalere Partizana, nakon što su izgubili šampionsku trku sa Crvenom zvezdom, očekuje do kraja sezone borba za drugom mesto...

POVEZANE OBJAVE