Umalo da prokockaju +28: Trento odigrao i za Partizan i dobio Lokomotivu

Košarkaši Trenta savladali su Lokomotivu iz Kubanja sa 96:84 u drugom kolu Evrokupa.

Veoma bitna pobeda za italijanski tim, koji je odgovorio na poraz od Partizana u prošlom kolu, ali je ujedno, kako sebi, tako i crno-belima, učinio veliku uslugu. Lokomotiva je ostavljena na 0-2, pa tako Trento i Partizan imaju identičan skor posle dve utakmice.

Crno-beli su svakako u boljoj situaciji, budući da imaju pobedu nad Trentom i to ubedljivu, a sada je isti taj Trento relativno lako izašao na kraj sa Lokosima. Ruku na srce, imali su i 28 poena prednosti u drugoj deonici, da bi u četvrtoj razlika bila samo jedan posed! Ipak, kada je trebalo da krenu još jače, igrači Lokomotive su stali, a Trento je pojačao i dobio sa dvocifrenom razlikom.

Ova utakmica uistinu spada u grupu iznenađenja i unela je veliku neizvesnost u ovu grupu u kojoj je teško razaznati šta se očekuje.

Ekipa Metropolitana je vodeća sa dva trijumfa, potom slede Trento i Partizan sa skorom 1-1, a poslednja je Lokomotiva koja je bez pobede.

Partizan u narednom kolu igra protiv Lokomotive u Kubanju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MADRID: Rusi prvi do najboljih 8

Ruski teniseri Andrej Rubljov i Danil Medvedev plasirali su se u četvrtfinale mastersa u Madridu. Posle dobijenog taj brejka, Medvedev...

POVEZANE OBJAVE