Srbija sa superligašima bez golova u Dominikani

Dominikanska Republika – Srbija 0:0

Fudbaleri Srbije odigrali su bez golova prvi meč na američkoj turneji protiv Dominikanske Republike.

Tim sastavljen od igrača iz Superlige i Ranka Veselinovića iz Vankuvera, predvodio je Ilija Stolica, selektor mlade reprezentacije.

Domaći su bolje ušli u meč i imali šansu za vodstvo već u sedmom minutu, ali je Romero nije uspeo da je realizuje u pogodak.

Postigla je Srbija gol u 10. minutu preko Miljana Vukadinovića, ali je ubrzo poništen zbog ofsajda. U 14. minutu Birmančević je odlično šutirao, ali je lopta pogodila stativu i završila u gol-autu.

Pokušao je Birmančević u drugom poluvremenu da šutira iz slobodnog udarca i pogodio je okvir gola, ali to je bilo sve. Vezala je Srbija nekoliko napada, ali nije uspela da uputi precizan šut za vodstvo. Svaku upućenu loptu, golman Dominikanaca je savladao bez napora.

Imao je šansu i Kosta Aleksić u 81. minutu, kada je primio pas Birmančevića, ali je lopta završila sa spoljne strane mreže.

,,Orlovi” za tri dana, 29 januara igraju protiv Paname.

Dominikanska Republika: Rafael Dijaz – De la Kruz, De Lukas, Bosko, Rejes – Lavernj, Modesta, Heredija, Pineda, Romero – Azkona.

Srbija: Petrović – Vlalukin, Mićević, Veselinović, Urošević (K) – Pejić, Nišić – Vukadinović, Tufegdžić, Birmančević – Lukić

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Kreće polufinale ABA lige: Partizan – Budućnost

Košarkaši Partizana večeras počinju polufinalnu seriju ABA lige, gde im je rival Budućnost iz Podgorice. U četvrtfinalnim mečevima, Partizan je...

POVEZANE OBJAVE