ISPLIVALO NA POVRŠINU: Otkriveni detalji svađe Fonseke i Džeka

Edin Džeko propustio je prethodna dva susreta Rome zbog svađe s trenerom Paulom Fonsekom.

Džeko je sa tribina gledao pobede Rome nad Specijom i Veronom, ali sada se situacija izgladila i ,,dijamant” se vratio treninzima s ostatkom ekipe, a biće i u kombinacijama za današnji derbi s Juventusom.

Italijanski mediji javljaju da mu je privremeno oduzeta kapetanska traka, ali da Džeko i uprkos tome nije izgubio motivaciju i spreman je da se dokaže Fonseki i uveri ga da je lider ekipe, te da su mu prioritet rezultati Rome.

Upravo zbog toga je i došlo do primirja na relaciji Džeko – Fonseka. Roma je na kraju odlučila da ga zadrži najmanje do kraja sezone, iako nije ni bilo konkretne opcije da napusti Olimpiko u završnici zimskog merkata.

Sada su u javnost procurili i detalji zbog kojih je došlo do prepirke između trenera i napadača Rome. Rimski ,,Il Tempo” piše da je sve počelo još nakon prošlogodišnjeg susreta protiv Sevilje, a sve je kulminiralo nedavno nakon susreta sa Specijom i ispadanja u Kupu.

Naime, Džeko se nije slagao sa Fonsekinom taktikom i pokušao je da nametne svoje stavove ispred cele svlačionice. Ovo je posebno zasmetalo treneru i tada je došlo do svađe i razmene teških reči.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan želi Zvezdino dete koje blista ove sezone?

Fudbalere Partizana, nakon što su izgubili šampionsku trku sa Crvenom zvezdom, očekuje do kraja sezone borba za drugom mesto...

POVEZANE OBJAVE