Lak posao za Megu u prvom četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća

Mega Soccerbet – Mladost Zemun 93:69 (31:14, 25:28, 20:14, 17:13)

Košarkaši Mega Soccerbeta prvi su polufinalisti Kupa Radivoja Koraća.

Mega je u prvom četvrtfinalu u Novom Sadu lako izašla na kraj sa ekipom Mladosti iz Zemuna i u polufinalu čeka pobednika meča FMP – Vojvodina.

Igrači Vladimira Jovanovića već posle prve četvrtine imali su 17 poena prednosti, početkom druge bilo je i +18, ali je Mladost serijom od 8 uzastopnih poena na početku drugog poluvremena prišla na samo 6 poena minusa (56:50).

Mega je reagovala serijom 10:0 i ugasila nade Zemunaca da mogu da naprave iznenađenje. Do kraja utakmice prednost Mege je samo rasla, do maksimalnih +26 u završnici meča.

Petrušev je bio najefikasniji u pobedničkom timu sa 22 poena, Cerovina je dodao 19, Matković 16, a Simonović 14 poena. Kod Mladosti najefikasniji je bio Igbanu sa 15 poena, a Dreksel je ubacio 11.

FMP i Vojvodina igraju od 17 časova, od 19 sati igraće Partizan i Borac, a današnji program zatvaraju Crvena zvezda i Radnički iz Kragujevca od 21 sat.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan želi Zvezdino dete koje blista ove sezone?

Fudbalere Partizana, nakon što su izgubili šampionsku trku sa Crvenom zvezdom, očekuje do kraja sezone borba za drugom mesto...

POVEZANE OBJAVE