Radonjić: Nemam mnogo toga da prigovorim svojim igračima, nadam se povratku nekih igrača

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić nije želeo da prigovara mnogo toga svojim igračima svestan situacije u kojoj se ekipa nalazi.

Nedostajalo je energije crveno-belima u drugom poluvremenu susreta sa Žalgirisom, o čemu svedoči i samo 18 postignutih poena u tom delu igre. Dok je snage bilo, bilo je i poena. Na to je, naravno, najviše uticalo odsustvo nekoliko igrača zbog koronavirusa.

U okolnostima u kojima smo sada, bez toliko igrača – ne samo danas, nego i u poslednjih dvadeset dana – mogu da kažem da smo odigrali solidno, sa dobrim stvarima i sa greškama. Naš napad u drugom poluvremenu nije bio dovoljno dobar da učinimo meč neizvesnim i da imamo šansu za trijumf – rekao je Radonjić i dodao da se nada povratku pojedinih igrača u narendim danima.

– Mi nismo imali kada da odigramo ovu utakmicu, već u ovom terminu. Nema slobodnih termina, jer nam predstoji da odigramo i nekoliko zaostalih utakmica u ABA ligi. Zato nemam mnogo toga da prigovorim svojim igračima jer znam s čime smo morali da se nosimo u prethodne tri nedelje bez tako mnogo košarkaša. Nadam se da ćemo neke od njih imati na treninzima za nekoliko dana – završio je crnogorski stručnjak

Zvezdu već u petak očekuje duel sa Baskonijom, a taj meč dočekaće na skoru 7-18.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real Madrid našao zamenu za Hezonju!?

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja gotovo sigurno napušta Real Madrid, a mediji ga sele u Panatinaikos, čiji je član bio...

POVEZANE OBJAVE