Neće samo “delije” biti uz Stankovića i igrače: Trener Zvezde dobio brojne (ne)očekivane poruke podrške pred “rat” na San Siru

Dejan Stanković i njegovi igrači imaće u četvrtak ne samo podršku navijača Crvene zvezde.

Iako na tribinama San Sira neće biti navijača, izvesno je da će i navijači Intera u svojim domovima zdušno navijati za crveno-bele u pokušaju da eliminišu roso-nere iz Evrope.

Veoma sam srećan zbog toga. Brojne poruke podrške koje sam dobio od ljudi i bivših saigrača potvrda su da sam ostavio značajan trag u Interu. Oduvek sam se borio do poslednje kapi znoja i poštovao klub u kojem su igrali šampioni na čelu sa predsednikom Masimom Moratijem. Zajedno smo ispisali istoriju, rekao je Stanković za “Corriere dello Sport”.

Ponosam sam na sve što sam uradio sa Zvezdom, da mi je neko ponudio ovakav scenario pre godinu dana prihvatio bih bez razmišljanja. A evo nas, igramo za prolaz dalje u Ligi Evrope, nakon osvojene titule sa klubom u kojem sam odrastao.

Stanković se potom osvrnuo na meč u Beogradu.

Potpuno zasluženo smo ostali neporaženi. Verovali smo i bili hrabri do kraja. Milan je napravio tim za Skudeto, a moji igrači su se borili “prsa u prsa” sa njima, baš onako kako ja želim. Nema sumnje da Milan i dalje ostaje favorit za prolaz dalje, ali nećemo odustati do poslednjeg trenutka, zaključio je Stanković.

Utakmica na San Siru biće odigrana u četvrtak od 21 sat.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

EL: Ludnica u Pioniru, Makabi došao do vođstva

Neverovatan treći meč plej-of serije odigrali su Makabi i Panatinaikos u Beogradu. Na kraju "Ponos Izraela" je slavio 85:83...

POVEZANE OBJAVE