Srbija najzad dobila selektora, jedno pitanje ipak ostalo nerešeno

Fudbalska reprezentacija Srbije zvanično je dobila novog selektora.

Saga oko naslednika Ljubiše Tumbakovića konačno je završena i to samo mesec dana pred start kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Kako je i bilo najavljeno Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije potvrdio je izbor Dragana Stojkovića za novog selektora, ali je jedno pitanje ipak ostalo nerešeno.

Mozzartsport navodi da tek treba da bude utanačena plata novog selektora, a to će zavisiti od definitivnog dogovora sa bivšim klubom, Gvangžuom.

Navodi se da je Savez Stojkoviću dao punu slobodu u izboru saradnika u stručnom štabu, a već danima se govori da će to biti Stevan Stojanović, Bratislav Živković, Žarko Đurović, Marko Perović, Aleksandar Kocić i japanski stručnjak za fizičku pripremu igrača, Katšuhito Kinoši.

Srbija će kvalifikacije početi sa dva meča u Beogradu, 24. marta “orlovi” će ugostiti Republiku Irsku, dok tri dana kasnije u Beograd dolazi Portugalija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BOMBA NAD BOMBAMA: Roberto de Zerbi PONOVO u Seriji A!

Navijači Milana ne žele Žulena Lopetegija na klupi ekipe sa San Sira. Italijanski mediji prenose da će uprava kluba poslušati...

POVEZANE OBJAVE