Posle šest godina u reprezentaciji: Verovao sam, radio sam pošteno celu karijeru

Dragan Stojković je objavio svoj prvi selektorski spisak, a jedan od igrača kojeg dugo nije bilo u reprezentativnim planovima nije krio zadovoljstvo.

Bek TSC-a i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Marko Petković, posle šest godina vraća se u nacionalni tim za koji je odigrao samo jednu utakmicu.

Verovao sam uvek, radio sam pošteno celu karijeru. Bilo je uspona i padova, svi igramo da bismo bili pobednici. Poziv je došao kao nagrada za dobar i posvećen rad. Saigrači su bili presrećni. Šteta što nikog nije bilo da snimi reakciju u svlačionici, to je uspeh jedne grupe. Svi su presrećni, i treba da se osećaju kao da je njihov uspeh. Samo prava grupa može da izbaci pojedinca. Sada sam ja, sutra će da bude neko drugi, rekao je Petković za MaxBet sport.

Reakcija je stigla i od trenera TSC-a i nekadašnjeg selektora, Mladena Krstajića.

Zagrlio me je, čestitao, rekao da je presrećan. Istakao je da je ovo dokaz da se rad isplati. Biće vremena da duže pričamo o ovome. Trudiću se da ostanem na zemlji. Rano je još da pričamo o kvalifikacionim utakmicama, znamo koju zemlju predstavljamo, daćemo sve od sebe, dodao je desni bek.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE