Obradović: Dva sada pred meč smo saznali da igramo

Seletkor ženske rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović rekao je da je neizvesnog oko samog odigravanja meča sa Rusijom najviše uticao na poraz u kvalifiakcijama za Olimpijske igre.

Srpkinje su sa pet golova razlike izgubile u Rusiji (29:24). Bilo je prilika za izjednačenje, ali one nisu iskorišćene. Sada, Srbiji su potrebne pobede u preostala dva meča sa Kazahstanom i Mađarskom.

Igrali smo dobro u većem delu meča, imali priključak na 22:21 i lako primili 23. gol. Promašili smo nekoliko zicera, imali problema sa koncentracijom, a na ovom nivou to nije dozvoljeno i to su Ruskinje kaznile – smatra selektor Obradović.

On otkriva da su dva sata pred početak meča reprezentativke dobile dozvolu da napuste svoje sobe.

Nismo znali do 18 časova ni da li ćemo uopšte igrati ili ne. To je uticalo na našu igru. Dobili smo dozvolu da izađemo iz soba u 17:45, bili smo u sobama ceo dan – istakao je Obradović.

Teški rivali, ali Obradović veruje da šansa za plasman na najveću svetsku smotru ipak postoji.

Raspored nam nije išao naruku, Rusija pa Mađarska. Nada umire poslednja, idemo na pobedu protiv Mađarica i plasman na Olimpijske igre – zaključio je selektor.

Susret sa Mađarskom igra se u nedelju od 17.30 sati.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Salah napušta Liverul? Ovaj klub želi reprezentativca Egipta

Kako javljaju engleski mediji jedan od najboljih fudbalera Liverpula Mohamed Salah će ovog leta napustiti taj klub. Za odličnog fudbalera...

POVEZANE OBJAVE