Radonjić frustriran: Samo da nađemo način da izađemo iz ovoga

Crvena zvezda je u Beogradu doživela težak poraz od Olimpije iz Milana, a ono što je najgore za crveno-bele već za dva dana igraju meč protiv Makabija.

Imamo još jednu utakmicu u Evroligi ove nedelje. Možemo mi da pričamo i pravimo analizu onoga što će biti, ali znamo kroz šta smo prošli. Nadamo se da se stanje neće pogoršati. U sredu moramo da se oporavimo i spremimo za Makabi, koji ima izražen individualni kvalitet. U mnogo utakmica su već pokazali koliko su dobri. Mi moramo da vodimo računa o nama, da prevaziđemo situaciju koja nije laka, rekao je Dejan Radonjić posle meča.

Pre meča se povredio Kori Volden, što je još jedan u nizu izostanak u poslednje vreme.

Rekao sam nekoliko puta, to su momenti koji se dešavaju već nekoliko puta ove sezone i to je nešto što treba da se ukalkuliše još na početku sezone. Međutim, situacija koja traje nekoliko meseci je frustrirajuća. Od prvih korona, pa čekanja igrača, pa raspored koji nas troši, povrede… U stanju smo iščekivanja svakog dana da vidimo kakva nam je situacija, pa da onda pravimo planove.

Raspored je neumoljiv za crveno-bele.

Čekaju nas još dve utakmice u Evroligi što po brojkama nije mnogo, ali naš raspored je i te kako zahtevan, moraćemo da pokažemo dodatni napor da prvo izađemo ne toliko loše iz ovog perioda dok je Evroliga još u toku, pa onda ritam koji nas čeka u ABA ligi. Imaćemo četiri utakmice u sedam dana. Već sam mnogo puta pričao o svemu tome… Ostaje mi samo da tražimo način da što jači izađemo iz svega ovog, završio je trener Crvene zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZ NESTVARAN DABL DABL JOKIĆA: Marej u drami odveo Denver na Minesotu! (VIDEO)

Košarkaši Denvera plasirali su se u polufinale zapadne konferencije NBA lige. Sinoć su u veoma napetoj utakmici pobedili LA Lejkerse...

POVEZANE OBJAVE