Marinović: Još uvek nismo završili, za nas nema odmora

KK Borac se sastaje sa Zadrom u okviru 24. kola ABA lige. Čačani su u prethodnoj utakmici pobedili FMP, a strateg kluba Marko Marinović optimističan je po pitanju ostanka u regionalnoj ligi.

Još uvek nismo ništa završili. Imamo još tri utakmice do kraja lige. Odlično smo počeli, a mislim da ćemo tako i da završimo. Ove godine smo dosta stresa pretrpeli, izgubili smo puno utakmica u poslednjim sekundama, tako da je ovo jedna dobra inicijalna kapisla za nastavak i predstojeće borbe, rekao je on.

On kaže da će do kraja sezone ekipa igrati u nešto jačem ritmu.

Za nas nema odmora, jer već u subotu igramo utakmicu protiv Zadra. Raspored je takav kakav jeste, ne možemo da utičemo na njega. Sada se utakmice smenjuju kao na traci. Ali nemamo pravo na izgovor, moramo se boriti do samog kraja, izjavio je Marinović.

Borac je prethodni meč protiv Zadra izgubio.

Nedavno smo izgubili meč u Zadru. Iako smo igrali očajno u pojedinim momentima, bili smo u situaciji da pobedimo. Bilo kako bilo, taj meč moramo zaboraviti, a okrenuti novi list, kazao je Marinović i dodao:

Spremi smo za naredni izazov. Sigurno je da nećemo dozvoliti da se Zadar oseća komforno na parketu, jer Borac zaslužuje da izbegne 13. mesto i igru u baražu, zaključio je Marko Marinović. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE