Vest Brom torpedovao Čelsi! Tijago Silva koštao ,,plavce”, peh za Baneta [VIDEO]

Fudbaleri Vest Bromvič Albiona ubedljivo su savladali Čelsi na ,,Stamford Bridžu” sa 5:2 u 30. kolu Serije A.

Sjajna utakmica viđena je u Londonu, gde je Čelsi ušao u meč kao veliki favorit, igrao bolje u prvih pola sata, vodio, ali na kraju ipak ostao kratkih rukava.

Za to je ponajviše kriv Tijago Silva koji je u 5. minutu dobio žuti karton nakon prekršaja na ivici šesnaesterca, a 25 minuta kasnije je napravio veliku glupost na gotovi identičnom mestu i zaradio drugu javnu opomenu, te crveni karton. Prethodno je Kristijan Pulišić natrčao na odbijeni slobodnjak Markosa Alonsa i doneo domaćima prednost.

Od tog momenta, Čelsi više nije bio tim koji je imao inicijativu, a sa dva gola u završnih nekoliko minuta prvog dela, Mateus Pereira donosi potpuni prekoret ekipi Sema Olerdajsa. Ubrzo po početku drugog poluvremena, divnu akciju i asistenciju Furlonga koristi Robinson, a Dianje nešto kasnije postavlja velikih 4:2. Nadu domaćima vratio je nakratko Mejson Maunt, a tačku na ,,I” stavio je drugim golom Kalum Robertson u 91. minutu susreta.

Branislav Ivanović je priliku dobio u 24. minutu posle povrede O’Šeja, ali je samo 13 minuta kasnije morao i on sam da napusti teren posle duela sa Timom Vernerom.

Čelsi je na 4. mestu sa 51. bodom, dok je VBA na 19. sa 21.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE