Zvezda završava nastup u Evroligi: Dobra energija i dobra koncentracija za kraj

Ovosezonski nastup Crvene zvezde u Evroligi primakao se kraju, a ostalo je još da se odigra utakmica protiv Albe u Berlinu.

Crveno-beli žele da odigraju dobru utakmicu, trener Dejan Radonjić imaće na raspolaganju gotovo sve igrače pošto se u tim vraća Kori Volden, a meč će propustiti samo Duop Rit.

Ostala nam je ta jedna utakmica u Evroligi i Albi i nama. Prilika da se odigra jedan dobar meč, znamo i njihove kvalitete i kako igraju. Zato na prvom mestu moramo da odigramo sa dobrom koncentracijom, da trčimo dobro i da nivo odbrane bude dobar da možemo da budemo konkurentni, da pariramo ekipi Albe i njihovom stilu igre. Zato će nam biti potrebna i dobra energija kako bi odigrali dobru utakmicu u Berlinu, izjavio je Radonjić.

Na sličan način razmišlja i Ognjen Dobrić.

Očekuje nas meč sa jednom izuzetno dobrom ekipom, imaju izgrađen sistem, imaju mnogo izlaza iz akcija, igraju puno u tranziciji, takva su ekipa, tako igraju već dugo, znaju da iskoriste svoje prilike. Moramo da budemo maksimalno fokusirani svih 40 minuta, igraju sa mnogo slobode, sa mnogo trčanja i šuteva iz svih pozicija na koje su navikli i koje uzimaju sele sezone. To moramo da iskontrolišemo, naglasio je košarkaš crveno-belih.

Utakmica je na programu u četvrtak od 20 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Budućnost – Partizan: Na ovoj teliviziji pratite drugu utakmicu polufinala ABA lige

Košarkaši Partizana i Budućnosti danas od 18 časova igraju drugi meč polufinala ABA lige u "Morači". Tim Željka Obradovića vodi...

POVEZANE OBJAVE