Ivović odgovorio na ponudu Novog Beograda

Kao bomba je odjeknula vest u vaterpolo krugovima da Novi Beograd pravi ekipu koja će biti kadra da bude jedna od najboljih u Evropi.

Kao jedno od pojačanja je pominjan Aleksandar Ivović, jedan od najboljih vaterpolista u Evropi.

Crnogorski vaterpolista i kapiten Pro Reka odlučio je da produži ugovor sa italijanskim klubom, za koji će igrati i u naredne dve sezone. Kako je rekao u razgovoru za Sport Klub, razgovarao je sa Aleksandrom Šapićem i Vladimirom Vujasinovićem, zahvalio im se na ponudi i poželeo klubu sve najbolje u narednoj sezoni.

Ivović je u februaru proslavio 35. rođendan, a najveći deo karijere, u kojoj je nastupao još za Jadran i Jug, proveo je upravo u Pro Reku, čiji je danas kapiten.

– Imao sam više nego korektne razgovore sa Vujasinovićem i Šapićem, koristim priliku da im se zahvalim na tome što su me imali u planovima za stvaranje izuzetno kvalitetnog tima, ali sam u dogovoru sa porodicom doneo odluku da produžim ugovor sa Pro Rekom i još dve godine ostanem u Italiji – naglasio je Aleksandar Ivović za Sport Klub i nastavio:

– Novom Beogradu želim da ostvari sve ciljeve i ambicije koje ima u periodu koji sledi, ali u Reku se osećam kao kod kuće, već dugo sam ovde, pa sam iz tih razloga odlučio da ne menjam sredinu. Okrećem se obavezama koje slede, okrećem se borbi za titulu prvaka Evrope, a sa nestrpljenje čekam Olimpijske igre u Japanu. Još jednom hvala Novom Beogradu na zaista korektnim pregovorima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZ NESTVARAN DABL DABL JOKIĆA: Marej u drami odveo Denver na Minesotu! (VIDEO)

Košarkaši Denvera plasirali su se u polufinale zapadne konferencije NBA lige. Sinoć su u veoma napetoj utakmici pobedili LA Lejkerse...

POVEZANE OBJAVE