Odbojkašice Crvene zvezde ne menjaju trenera u novoj sezoni

Odbojkašice Crvene zvezde u novu sezonu će ući sa istim trenerom.

Šef stručnog štaba crveno-belih, Aleksandar Vladisavljev, potpisa je novi ugovor.

Posle razgovora koje smo obavili napravljen je dogovor, jasna namera. Nakon nekoliko godina koje smo proveli u teškim uslovima, pokušavali da napravimo što bolji rezultat, niko nije zadovoljan četvrtim mestom i ne može pozitivno da se oceni, ali smo kada je u pitanju ženski klub uspeli smo da ostanemo pri vrhu. Bilo je problema, ali je dolaskom novih ljudi, novog Upravnog odbora, nove energije, postignut dogovor da svi zajedno pokrenemo crveno-belu mašineriju koja je pokazala koliko može da bude moćna. Da vratimo Zvezdu na vrh, u borbu za trofeje, da ojačamo u svim segmentima, a veliku pažnju posvetimo mlađim kategorijama. Fabrikovanje kvalitetnih igračica za Crvenu zvezdu i za reprezentaciju. Moramo da imamo strpljenja da bi sve došlo na svoje mesto. Ovo su veliki zadaci, ali ako budemo tim, ako pružimo maksimum, možemo da krenemo ka vrhu. Siguran sam i čvrsto uveren da će Zvezda vratiti stari sjaj, i da ćemo se uskoro radovati novim kvalitetnim igračicama i crveno-belim titulama, izjavio je Vladisavljev, a preneo klupski sajt.

Vladisavljev je bivši prvotimac Crvene zvezde, a na mesto prvog trenera ženske ekipe došao je 27. novembra 2017.godine. Sa Crvenom zvezdom je dva puta igrao u finalu Kupa (2018-2019), i u finalu plej-ofa Superlige u sezoni 2017/18.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE