Matović: Dangubić je igrao na sopstvenu odgovornost, iako su lekari savetovali operativni zahvat

Košarkaši Partizana odigrali su prijateljski meč sa Vojvodinom u sklopu priprema za meč sa Splitom u ponedeljak.

Crno-beli su savladali Novosađane, a posle meča trener Aleksandar Matović otkrio je kakva je trenutno situacija sa povredama u ekipi.

Pokušavamo da se spremimo na najbolji mogući način za utakmicu sa Splitom. Nije teško trenirati, teško je ostati u takmičarskoj formi. Ritam nam je prekinut, a imali smo i još uvek imamo dosta povređenih igrača. Zagorac još uvek nije spreman, Dangubića sam praktično ja morao da nateram da pauzira. On se još protiv Metropolitena povredio, potom je protiv Zvezde dobio udarac na isto mesto i pukla mu je tetiva bicepsa. Mesec dana je igrao sa povređenom rukom, sve preporuke lekara su bile da mora da odradi operativni zahvat, ali on je igrao na sopstvenu odgovornost. Sada smo mu dali pauzu da pokuša da se oporavi najbolje što može, a onda u pauzi pred Superligu da još malo popravi stanje, rekao je Matović za klupsku televiziju.

Problem sa povredom ima i Uroš Trifunović.

Trifunović je na treningu zakačio mali prst, to je sanirano, ali ligament je malo pukao pa čekamo rezultate da vidimo kakva će biti situacija sa njim, dodao je šef stručnog štaba crno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vojvodina se oglasila saopštenjem: Ozbiljna liga ovo sebi ne bi smela da dozvoli

Vojvodina je izdala saopštenje povodom dešavanja u finalnoj seriji ABA 2 lige. Spartak je na domaćem terenu u drugom meču...

POVEZANE OBJAVE